Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ Ι.Μ. ΠΑΤΡΩΝ


Με ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθησαν παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς οι καθιερωμένες εορταστικές εκπομπές από το ραδιοφωνικό σταθμό της Ι.Μ. Πατρών, Αποστολική Εκκλησία 88,4 FM stereo. Τις εκπομπές επιμελείται και παρουσιάζει από το έτος 1989 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

Τις εκπομπές αναμετέδιδε με ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως, Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Στις εκπομπές συμμετείχαν τηλεφωνικά φίλοι ακροατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στέλνοντας τις ευχές και την αγάπη τους για μία ευλογημένη νέα χρονιά. Όλοι οι ακροατές που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς, στα κάλαντα και στις ευχές έλαβαν αναμνηστικά δώρα τα οποία προσέφεραν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πατρών και ο εκδοτικός οίκος Σαΐτης.

Στις εκπομπές συμμετείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος και ευλόγησε την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Το φλουρί έλαχε ο π. Γεράσιμος Δημητρόπουλος, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Κ. Αχαΐας.