Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος μετέβη στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος προκειμένου να ευλογήσει την Βασιλόπιτα του Ιδρύματος. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ, Αμφιθέατρο "Σωκράτης".

Τον Θεοφιλέστατο και όλους τους παρισταμένους καλωσόρισε με σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Δρ  Βασίλειος Τριανταφύλλου, ο οποίος και παρέθεσε προς όλους τα πεπραγμένα του Ιδρύματος για το έτος 2017.

Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα και στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην αξία της παρουσίας της Εκκλησίας μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα τονίζοντας πως το ΤΕΙ προσφέρει μεταξύ των άλλων και πνευματική στέγη στους Φοιτητές και στις Φοιτήτριες η οποία είναι ο Ιερός Ναός των Τριών Ιεραρχών.

Επίσης ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε και στο υψηλό πνευματικό έργο που επιτελεί στο ΤΕΙ ο Αρχιμανδρίτης π. Προκόπιος Κόρδας, Υπεύθυνος Πνευματικής Διακονίας του Ιδρύματος.

Τέλος ο Θεοφιλέστατος μετέφερε προς όλους τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου για καλή, δημιουργική και ευλογημένη χρονιά.