Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ


Κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως του Συλλόγου των εν Πάτραις Νοσηλευτών και Νοσηλευτριών ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος μετέβη στο χώρο εκδηλώσεων (King George) και ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συλλόγου.

Στον χαιρετισμό του ο Θεοφιλέστατος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόσκληση που του απηύθυναν και εξέφρασε τη χαρά του που για άλλη μια χρονιά ευρίσκεται κοντά σε πρόσωπα τα οποία διακονούν στην υπηρεσία της αγάπης. 

"...Είστε οι λευκοφορεμένοι άγγελοι οι οποίοι με πίστη και υπομονή υπηρετείτε τον πονεμένο πάσχοντα άνθρωπο. Σας παρακαλώ στα πρόσωπα των ασθενών να βλέπετε τον ίδιο τον Χριστό και κατ' αυτόν τον τρόπο το έργο σας θα είναι ευλογημένο και θεάρεστο. Σας εύχομαι σε σας και στις οικογένειές σας να έχετε όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σας, όλες τις χάρες και τις χαρές του παραδείσου, όλα τα δώρα του Ουρανού...", κατέληξε ο Θεοφιλέστατος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο προσέφεραν στον Θεοφιλέστατο φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο: "ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 80 ΧΡΟΝΙΑ"

Στην κοπή της Βασιλόπιτας συμμετείχε ο Αρχιμανδρίτης π. Χαρίτων Αθανασόπουλος Εφημέριος  του Ιερού Ναού Παναγία η Βοήθεια του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, ο οποίος είναι άγρυπνος συμπαραστάτης και πνευματικός καθοδηγητής των ασθενών αδελφών καθώς και του λοιπού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ιδρύματος.