Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΤΗΣ Ι.Μ. ΠΑΤΡΩΝ


Την καθιερωμένη εορταστική εκπομπή πραγματοποίησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017, ο  Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, την οποία παρουσίασε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

Η εν λόγω εκπομπή περιλαμβάνει διαγωνισμούς ερωτήσεων καθώς και πολλά δώρα για τους ακροατές και τις ακροάτριες του σταθμού. 

Στην εκπομπή προσήλθε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος απευθύνθηκε  πατρικά προς τους ακροατές και συνομίλησε με τον Θεοφιλέστατο για την συμβολή και την αξία των ΜΜΕ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών συγχαίροντάς τον για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλουν τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι συνεργάτες στα ΜΜΕ της Μητροπόλεως Πατρών. 

Με την σειρά του ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη και στήριξή του σ΄αυτούς τους σύγχρονους άμβωνες της Αποστολικής Μητροπόλεως Πατρών και τόνισε προς όλους πως η πατρική ευλογία του Σεβασμιωτάτου είναι αυτή που μας ενισχύει και μας ενδυναμώνει στην προσπάθεια αυτή.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την βασιλόπιτα των εργαζομένων στα ΜΜΕ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και μαζί με τον Θεοφιλέστατος ευχήθηκαν τα δέοντα επί τη εισόδω στη νέα Χρονιά. 

Επίσης στην εκπομπή απηύθυναν ευχές Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, Κληρικοί άλλων Ιερών Μητροπόλεων καθώς και Πολιτικοί Άρχοντες του Τόπου μας. 

Ο Θεοφιλέστατος στο κλείσιμο της εκπομπής ευχήθηκε σε όλους τους ακροατές καλή χρονιά και ευλογημένη και τους ευχαρίστησε για την πολυετή στήριξή τους στα ΜΜΕ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.