Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ

Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή πραγματοποίησε και φέτος ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στις 12 το μεσημἐρι μέχρι και τις 3. 

Την εκπομπή παρουσίασε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, πλαισιούμενος από συνεργάτες των μέσων ενημέρωσης της Μητροπόλεώς μας. 

Την εκπομπή τίμησε με την παρουσία του ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους ακροατές και τις ακροάτριες ευχήθηκε για το Νέο Έτος που θα ανατείλει σε λίγες ώρες και προσκάλεσε όλους στον Εσπερινό του Μ. Βασιλείου και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας σήμερα το απόγευμα στις 6 στο Νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την πίτα των ΜΜΕ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στην διακονία που τους έχει ανατεθεί. 

Επίσης, ευχές για το νέο έτος έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, καθώς και Κληρικοί και Λαϊκοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας παρακολουθεί την ροή της εκπομπής μέσω των μηχανημάτων του Ραδιοφώνου. 
Ο Θεοφιλέστατος συνομιλεί με τα πολυαγαπημένα του αδέλφια, που 20 και πλέον χρόνια τους κρατά συντροφιά κάθε βράδυ μέσω της εκπομπής Θέματα & Απόψεις. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου