Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, βρέθηκε στο ορεινό χωριό του Μαλαντρενίου στην Αργολίδα και μίλησε στους κατοίκους της περιοχής με θέμα: «Μυστηριακή ζωή – Λατρεία στὴ ζωή μας».

Ο Επίσκοπος Κερνίτσης, βοηθός Επίσκοπος της Μητροπόλεως Πατρών, ήρθε στην Αργολίδα με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου και συναντήθηκε και μίλησε με τους κατοίκους του Μαλαντρενίου αλλά και τον γύρο περιοχών. 

Η ομιλία του έγινε στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα πλαίσια των μηνιαίων ομιλιών που γίνονται προς πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της Ενορίας και των γύρω περιοχών. 

Προηγήθηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και κατόπιν πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο από πιστούς Ναό η ομιλία του Επισκόπου.  

Στην ομιλία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, Ιερείς από το Άργος και το Ναύπλιο.

Στο τέλος της ομιλίας ο εφημέριος του ναού π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Κερνίτσης για τον κόπο που έκανε του δώρισε ένα εγκόλπιο.

Πηγή: Αργολικός Παλμός